Search
Close this search box.

Shoppen Zonder Zorgen

Jouw tevredenheid, ons engagement!

Veilig Shoppen Charter voor www.lexcentrique.com

Welkom bij L’Excentrique, uw vertrouwde Belgische online bestemming voor unieke en inspirerende producten. Uw veiligheid en tevredenheid staan bij ons centraal, daarom introduceren we met trots ons Veilig Shoppen Charter. Ontdek hoe we een veilige, transparante en klantvriendelijke shopervaring garanderen.

Veilige Betalingen

Bij L’Excentrique begrijpen we het belang van veiligheid bij online transacties. Daarom gebruiken we geavanceerde encryptietechnologieën om uw persoonlijke en financiële informatie te beschermen. U kunt kiezen uit meerdere veilige betaalmethoden, waaronder creditcards, PayPal zodat u met volledige gemoedsrust kunt winkelen.  Bovendien bewaren wij nooit uw kaartgegevens.

Een Vertrouwd Belgisch Bedrijf

Als trots Belgisch bedrijf met diepe wortels in onze lokale gemeenschap, bieden we niet alleen producten van hoge kwaliteit, maar ook een klantenservice die u verdient. Ons vriendelijke en deskundige ondersteuningsteam staat klaar om u te helpen met al uw vragen of zorgen. Van productinformatie tot bestelhulp, wij zijn er voor u.

Retourbeleid en Snelle Terugbetalingen

Uw tevredenheid is onze prioriteit. Mocht u om welke reden dan ook niet volledig tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u deze binnen een bepaalde periode na ontvangst retourneren. Na ontvangst van uw retourzending zullen wij uw terugbetaling binnen 2 werkdagen verwerken. Ons eenvoudige en efficiënte retourproces is ontworpen om u gemoedsrust te geven wanneer u bij ons winkelt.

Uw Tevredenheid, Onze Belofte

Bij L’Excentrique zetten we ons in voor uw tevredenheid. We streven ernaar om een shopervaring te bieden die niet alleen veilig en beveiligd is, maar ook aangenaam en inspirerend. Blader door onze producten met het vertrouwen dat achter elke aankoop een team staat dat uw winkelervaring serieus neemt.

Sluit u aan bij onze Gemeenschap

Wanneer u winkelt bij www.lexcentrique.com, wordt u deel van een groeiende gemeenschap die waarde hecht aan kwaliteit, veiligheid en uitzonderlijke klantenservice. Ontdek een wereld van innovatie, inspiratie en integriteit. Shop veilig, shop met vertrouwen, shop bij L’Excentrique.

We nodigen u uit om deel te nemen aan onze veilige shopping community. Bij L’Excentrique is uw tevredenheid niet alleen onze belofte – het is ons engagement. Welkom bij een veiligere, transparantere en meer bevredigende online winkelervaring.